Asistenta Clienti

Abuzul de alcool dauneaza grav sanatatii! Consumati cu responsabilitate!
Doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani vor putea comanda!
Cum comand ?
Achizitia produselor se poate face prin 2 variante: comanda plasata online sau comanda telefonica.
1. COMANDA ONLINE: adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi si continuati prin apasarea butonului Continuare catre finalizare comanda, inainte de aceasta actiune aveti posibilitatea de a modifica cum doriti continutul comezii. Apoi completati datele solicitate pana la finalizarea comenzii. In acest moment veti primi automat un mail de confirmare.
2. COMANDA TELEFONICA: va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745-091-085 // luni-vineri(exclusiv sarbatorile legale) // 10,00-18,00. Daca apelul Dvs nu va fi preluat imediat nu va ingrijorati, va vom suna noi in cel mai scurt timp posibil.
Livrare si plata
Plata se poate realiza prin 2 variante:
1. PLATA PRIN ORDIN DE PLATA: transfer bancar in favoarea:

S.C.Champagne Boutique SRL
RC: J40/6723/2015
CUI: RO34604567
Cont IBAN: RO11INGB0000999905498382
Banca: ING BANK Bucuresti

2. PLATA CU NUMERAR:  la livrarea produselor prin curierii.

Indiferent de varianta aleasa pentru plata, la incasarea contravalorii comenzilor se va emite o factura fiscala care se va transmite in format electronic pe adresa de mail comunicata de Dvs. In cazul platii cu numerar se va emite si un bon fiscala care se va preda in original odata cu livrarea produselor.

Livrare
In Bucuresti si zonele limitrofe, livrarea comenzilor se efectueaza prin curierii proprii in 48 ore(exclusiv sambata, duminica si sarbatorile legale) de la data confirmarii incasarii de catre banca noastra(ING BANK Bucuresti), pentru placa cu OP, si in 24 ore pentru plata cu numerar.

In Romania(exclusiv Bucuresti si zonele limitrofe) livrarea comenzilor se efectueaza prin intermediul curierilor rapizi in 48-72 ore(exclusiv sambata, duminica si sarbatorile legale) de la data confirmarii incasarii de catre banca noastra(ING BANK Bucuresti), pentru plata cu OP, si in 24-48 ore pentru plata cu numerar.

La primirea comenzilor va rugam verificati integritatea acestora. Produsele sunt livrate in ambalaje sigilate.
Politica de retur
Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C.Champagne Boutique SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, etc.
Compara produsele

Nu aveti produse de comparat.

Back to Top